Мобільні додатки для вивчення англійської мови

Duolingo

Дуже популярний додаток для вивчення англійських слів, фраз, граматики, поліпшення сприйняття на слух і вимови. Перед тим, як почати навчання, додаток запропонує пройти тест на знання мови і встановить ваш рівень. Далі будуть запропоновані теми і завдання для виконання.
Також в ньому можна вибрати інтенсивність навчання мови і увімкнути нагадування, щоб ви займалися регулярно.
Duolingo визнаний кращим додатком для вивчення мов виданнями The New Yorke Times, The Wall Streeet Journal і Quartz.
Додаток безкоштовний, але в ньому є преміум версія з можливістю навчання офлайн. Також в ньому можна вивчати і інші мови, наприклад, іспанську, німецьку та багато інших.
Завантажити для Android і iOS.

Memrise

Розважальний додаток, який допоможе збільшити словниковий запас. Він пропонує вивчити нові слова і допомагає запам'ятати їх за допомогою логічних ланцюжків і слів, які ви вже знатете.
У ньому є графік занять з контролем успішності.
Завантажити для Android і iOS

Puzzle English

Вікторини з англійськими словами, відеопазли, аудіопазли і переклад фразеологізмів у вигляді гри. Вибирайте інтенсивність навчання мови і дотримуйтесь його поки не відчуєте результат.
Puzzle English збільшить словниковий запас, покращить сприйняття на слух і підтягне граматику. У вашому розпорядженні 12 тисяч вправ і 140 тисяч слів. Додаток безкоштовний. Курс можна скачати, і проходити його оффлайн.
Завантажити для Android і iOS.

Improve English: Word Games

Ще один додаток, спрямований на збільшення словникового запасу, включаючи ідіоми і фразові дієслова. Також він вчить ними правильно користуватися. Значення слів, їх форми, з якими ще словами вони поєднуються, правила і виключення. У додатку є три рівні складності: Easy, Intermediate, Advanced і 10 ігор, які розвивають різні навички володіння мовою.
Завантажити на Android.

Mondly

Додаток для комплексного вивчення мови. Він навчить вас правильно формулювати речення, фразовим дієсловам і фразеологізмам на базовому, середньому і просунутому рівні.
Ви почнете з простих діалогів з чатботом, плавно поліпшуючи свою вимову, збільшуючи словниковий запас і рівень знань. В Mondly є функція розпізнавання мови, яка перевірить вашу вимову і підкаже, як говорити правильно.
Завантажити для Andriod и iOS.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Азбука Морзе Українською

Python: Урок 4. Логічні вирази

Python: Урок 3. Типи даних в програмуванні. Визначення змінної